De Aarhof 12, Alphen aan den Rijn

prijs op aanvraag

Details

Overdracht

Huurprijs
prijs op aanvraag
Status
beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1973

Winkelruimte

Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
424m²
In units vanaf
70m²
Verkoopvloer oppervlakte
424m²
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Verdiepingen
1
Frontbreedte
600
Horeca toegestaan
Ja
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum en wijkwinkelcentrum

Omschrijving

In winkelcentrum “De Aarhof” te Alphen aan den Rijn worden thans enkele hoogwaardige winkelunits te huur aangeboden. Het overdekte winkelcentrum “De Aarhof” is gesitueerd midden in het winkelgebied van Alphen aan den Rijn en is een begrip voor het winkelend publiek. De ontsluiting van het wi... lees meer

In winkelcentrum “De Aarhof” te Alphen aan den Rijn worden thans enkele hoogwaardige winkelunits te huur aangeboden. Het overdekte winkelcentrum “De Aarhof” is gesitueerd midden in het winkelgebied van Alphen aan den Rijn en is een begrip voor het winkelend publiek. De ontsluiting van het winkelcentrum geschiedt via de Van Mandersloostraat, Aarkade, Van Boetzelaerstraat, De Vest en via het parkeerdek op de eerste verdieping. Het winkelcentrum kenmerkt zich door een grote diversiteit aan winkels en kent een groot aantal publiekstrekkers zoals onder meer Hema, Albert Heijn, Mango, WE, Blokker, Etos, Zeeman, Janse Mode en andere landelijk filiaalbedrijven alsmede lokale winkeliers.

Alphen aan den Rijn is een plaats met ruim 100.000 inwoners en kent vanwege de centrale ligging in de Randstad een grote regiofunctie. Ruim de helft van de bevolking in Alphen aan den Rijn bevindt zich in de leeftijdscategorie tussen de 25 en 65 jaar. De Alphenaar heeft een bestedingspatroon dat 8% hoger ligt dan de gemiddelde Nederlander.

Beschikbaarheid:
De grootste aangesloten ruimte omvat ca. 424 m2
De kleinste beschikbare ruimte is momenteel ca. 70 m2
Sectie5 is in staat om qua omvang in uw ideale winkel te faciliteren.

Neem vooral contact met ons op voor de exacte locatie en verdere mogelijkheden.

Huurprijzen
De huurprijzen variëren tussen de € 250 - € 400 per m2 per jaar exclusief BTW, service- en promotiekosten met de daarover verschuldigde BTW.
E.e.a. afhankelijk van de omvang en de locatie van de betreffende ruimte.

Service en promotiekosten:
De servicekosten liggen tussen de € 25 - € 30,- per m2 per jaar (e.e.a. afhankelijk van de exacte locatie in het winkelcentrum).
Promotiekosten: € 13,- per m2, per jaar

Huurcontract:
Standaard huurovereenkomst gebaseerd op het ROZ model 2012 aangevuld met verhuurder-, en/of obect specifieke afwijkingen c.q. aanvullingen op de algemene bepalingen.

?

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks (voor het eerst één jaar na datum huuringang) op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishouden (2015=100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de statistieken (CBS).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per omgaande een onherroeplijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger (s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet meer voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn:
Vijf jaar met aansluitende verlenginsperioden van telkens vijf jaar. Kortere huurperioden zijn bespreekbaar.

Huurbetaling:
De bruto huurverplichting dient te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur (inclusief BTW alsmede servicekosten met de daarover verschuldigde BTW) welke dient afgegeven te worden door een erkende Nederlandse bankinstelling, conform ROZ-model.

Aanvaarding:
In overleg.

Plattegronden

Streetview

Locatie

Contact opnemen

Deel via social media