Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Industrieweg 12
4675 RA Sint Philipsland

 • Bekijk foto's
  • Fotogalerij
  • Fullscreen Foto’s
 • Beschrijving
 • Details
 • Plattegrond
 • Video
 • Adres
 • Zon check
 • Contact informatie
€525.000,- k.k.
Beschikbaar

Beschrijving

+ Lees meer - Lees minder

Op zoek naar de idelae combinatie van wonen en werken? Dat is hier mogelijk, want deze vrijstaande woning met bedrijfsruimte en ruime berging is gelegen op een landelijk gelegen bedrijventerrein in Sint Philipsland.

Het object beschikt over een woongedeelte van circa 262 m², bedrijfsgedeelte van circa 219 m², garage van circa 34 m², berging van circa 50 m² en een totale inhoud van 2.097 m³.

HIGHLIGHTS
• Optimale ligging met uitzicht over het heerlijke agrarische landschap
• Fraaie tuin en patio met veel privacy
• Meer dan voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein
• Er zijn 2 entrees, waardoor er veel mogelijkheden zijn met betrekking tot het combineren van wonen en werken.
• Goede verbinding via diverse uitvalswegen richting Rotterdam, Antwerpen en Breda
• 4 ruime slaapkamers
• Ruime woonkamer met veel lichtinval en een heerlijke schuifpui naar de tuin
• Grote bedrijfshallen met veel mogelijkheden (vrije overspanning van 5 meter en een draagvermogen van 1.000 kg/m²)

Deze woning c.q. bedrijfsruimte is gelegen in het mooie dorp Sint Philipsland op het gelijknamige (schier)eiland in de gemeente Tholen in de buurt van diverse wateren voor watersportliefhebbers. Sint-Philipsland ligt op een steenworp afstand van de gezellige steden Tholen en Steenbergen met alle nodige voorzieningen en er is een snelle verbinding met o.a. Rotterdam, Breda, Antwerpen en natuurlijk Bergen op Zoom.

Nieuwsgierig? Loop in gedachten even met ons mee..

INDELING
WOONGEDEELTE

U betreed de woning via een royale entree aan de voorzijde van het object. Vanuit hier bereikt u de riante hal die toegang biedt tot het bedrijfsgedeelte, de patio, 4 slaapkamer, betegeld toilet met fonteintje en de woonkamer.

De woonkamer is voorzien van een laminaat vloer, gestuct afgewerkte wanden en plafond, elektrisch rolluik en open haard. De woonkamer biedt toegang tot de half open keuken, de 4e slaapkamer en de tuin middels een schuifpui.

De half open keuken is voorzien van een betegelde vloer, gestuct afgewerkte wanden en plafond, handmatig rolluik en biedt toegang tot de bijkeuken. De in een U opgestelde keukeninrichting beschikt over onder- en bovenkastjes, diverse inbouwapparatuur, koelkast, afzuigkap, gasfornuis en vaatwasser.

Bijkeuken met betegelde vloer, tegel wand afwerking, gestuct afgewerkt plafond, aansluiting wasmachine en droger, CV-Ketel, spoelbak en biedt toegang tot de tuin en de garage.

De woning is voorzien van een inpandige ruime garage. De garage is voorzien van een betonnen vloer, elektriciteit, water, verwarming en een elektrische roldeur.

Slaapkamer 1 met laminaat vloer, deels met tegel en deels met sauswerk wandafwerking, gestuct afgewerkt plafond, elektrisch rolluik en biedt toegang tot de woonkamer, de hal en de tuin.
Slaapkamer 2 met laminaat vloer, deels met tegel en deels met sauswerk wandafwerking, gestuct afgewerkt plafond en handmatig rolluik.
Slaapkamer 3 met laminaat vloer, met tegel afgewerkte wanden, gestuct afgewerkt plafond en handmatig rolluik.
Slaapkamer 4 met laminaat vloer, sauswerk wandafwerking, gestuct afgewerkt plafond, handmatig rolluik en biedt toegang tot de patio.

Badkamer met betegelde vloer en wanden, gestuct plafond, ligbad, 2e toilet, dubbele wastafel, douche cabine, natuurlijke ventilatie en design radiator.

De woning beschikt over een riante voor- en achtertuin. De voortuin is voorzien van een ruime oprit en biedt toegang tot de achtertuin en de woning. De achtertuin is voorzien van een terras, borders, gazon, achteruitgang, overkapping, buitenverlichting, garage, berging en is omheind door middel van een haag.

INDELING
BEDRIJFSGEDEELTE

U betreed de bedrijfsruimte via een royale entree aan de voorzijde van het object. Vanuit hier bereikt u de hal die toegang biedt tot de bijkeuken, betegeld toilet met fonteintje, kantoorruimte en 2 aaneengesloten bedrijfsruimtes.

Bijkeuken met betegelde vloer, gestuct afgewerkte wanden met tegellambrisering, gestuct afgewerkt plafond en biedt toegang tot de technische ruimte waar de CV-Ketel is gesitueerd.

Het kantoor is voorzien van een laminaatvloer, gestuct afgewerkte wanden en plafond, serre met elektrisch rolluik en een tweede rolluik aan de binnenzijde.

Bedrijfshal/Opslagruimte met betonnen vloer, steen muren, handmatige rolluiken en overheaddeur.

Bedrijfshal met betonnen vloer, nooduitgang, overheaddeur.

Bestemmingsomschrijving (bron: ruimtelijkeplannen.nl)
De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor:

a. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 2': bedrijven tot en met categorie 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein';
b. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.1': bedrijven tot en met categorie 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein';
c. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.2': bedrijven tot en met categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein';
d. voor een wegensteunpunt met de daarbij behorende opslag van wegenzout, gladheidsbestrijdingsmiddelen en opslag van materieel voor wegonderhoud;
e. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijfswoning': tevens ten hoogste één bedrijfswoning;
f. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van agrarisch - loonbedrijf': tevens een loonbedrijf met SBI-code 016;
g. ter plaatse van de hieronder vermelde aanduidingen: tevens een bedrijfsactiviteit met de SBI-code zoals in de tabel genoemd, uit ten hoogste de voor deze bedrijfsactiviteit in de tabel aangegeven categorie van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein':
aanduiding SBI-code uit ten hoogste milieucategorie
specifieke vorm van bedrijf - 1 45204 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 2 301, 3315 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 3 52109 3.1
specifieke vorm van bedrijf - 4 494 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 5 4623 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 6 222 4.1
specifieke vorm van bedrijf - 7 16101 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 8 41, 42, 43 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 9 27, 28, 33 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 10 162 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 11 222 3.1
specifieke vorm van bedrijf - 12 1032, 1039 4.2
specifieke vorm van bedrijf - 13 3099 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 14 2561, 3311 4.1
specifieke vorm van bedrijf - 15 4673, 46499 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 16 1089 4.1
specifieke vorm van bedrijf - 17 255, 331 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 18 46751 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 19 162 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 20 493 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 21 101, 102 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 22 82991 4.1
specifieke vorm van bedrijf - 23 4621, 4622 4.1
specifieke vorm van bedrijf - 24 301, 3315 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 25 251, 331 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 26 46751, 46752 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 27 016 3.1
specifieke vorm van bedrijf - 28 251, 255, 331 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 29 259, 3313 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 30 451, 452, 454 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 31 451, 452, 454 3.2
h. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - gasstation': uitsluitend een gasdrukregel- en meetstation;
i. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - opslagtank brandstof: tevens een opslagtank voor brandstof;
j. ter plaatse van de aanduiding 'detailhandel grootschalig': tevens grootschalige detailhandel;
k. ter plaatse van aanduiding 'specifieke vorm van sport - fitnesscentrum : tevens voor een fitnesscentrum annex sportschool;
l. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van sport - schietbaan': tevens een schietbaan;
m. ter plaatse van de aanduiding 'verkooppunt motorbrandstoffen zonder lpg': tevens een verkooppunt voor motorbrandstoffen zonder lpg, met daarbij behorende andere detailhandel en een autowasstraat;
n. ter plaatse van de aanduiding 'verkooppunt voor motorbrandstoffen met lpg': tevens een verkooppunt voor motorbrandstoffen, inclusief lpg, met daarbij behorende andere detailhandel en een autowasstraat;
o. uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'vulpunt lpg': een LPG-vulpunt;
p. ter plaatse van de aanduiding 'zend/ontvangstinstallatie': tevens installaties voor het verzenden en ontvangen van radiocommunicatiesignalen;
q. ter plaatse van de aanduiding 'kantoor': tevens een kantoor;
r. bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals laad- en losvoorzieningen, voet- en fietspaden, parkeervoorzieningen, toegangswegen, nutsvoorzieningen, kleine windturbines, geluidwerende voorzieningen, reclame-uitingen, voorzieningen ten behoeve van afvalinzameling, groen, water, waterhuishoudkundige voorzieningen, zoals water-infiltratie en -transportvoorzieningen en ondergrondse bergbezinkbassins.

Deze bedrijfswoning is zeer beslist een bezichtiging waard!
Zien is geloven dus app gewoon even met Marieke 06-30414883

Het meetwerk is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

ALGEMEEN:
Bezichtiging uitsluitend via ons kantoor.
Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door makelaarskantoor Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Woning verkopen? Niet nadenken maar stap bij ons binnen voor koffie of thee. Of bel, app, mail, sms of verzin iets origineels.
Tel. 085-0201390
info@buuron-kuipers.nl
Whatsapp Robbie - 06-36295397

Advies nodig bij uw Hypotheek neem vooral contact op met - Kuipers Hypotheken
Tel. 085-0201390
stefan@kuipershypotheken.nl
Of Whatsapp gewoon even met Stefan 06-14691669 en hij komt geheel vrijblijvend langs voor uw hypotheekvraagstuk

Kenmerken

 • Overdracht
 • Object ID:
  b961
 • Prijs:
  Vraagprijs €525.000,- k.k.
 • Aanvaarding:
  In overleg
 • Beschikbaarheid
 • Status:
  Beschikbaar
 • Bouw
 • Object type:
  Bedrijfsobjecten, Bedrijfsruimte
 • Bouw periode:
  1989
 • Oppervlakten en inhoud
 • Indeling
 • Kadastrale gegevens
 • Kadaster
  Sint Philipsland PLL00 G 542

Plattegronden

Video

 • Adres:
  Industrieweg 12
 • Plaatsnaam:
  SINT PHILIPSLAND
 • Postcode:
  4675 RA
 • Land:
  Nederland

Zon check

Schaduw

Contact informatie

Buuron Kuipers Makelaardij
Buuron Kuipers Makelaardij
085 020 13 90
Facebook Twitter Linkedin Youtube

Informeer over deze woning