Corio Center 2, Heerlen

prijs op aanvraag

Details

Overdracht

Huurprijs
prijs op aanvraag
Status
beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
1991-2000

Winkelruimte

Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
427m²
In units vanaf
64m²
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Verdiepingen
1
Horeca toegestaan
Ja
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum

Omschrijving

CORIO CENTER HEERLEN

OBJECT
In het onder fraaie architectuur gerealiseerde winkelcentrum Coriocenter in hartje Heerlen mogen wij u fraaie winkelruimten te huur aanbieden. Metrages variëren tussen 64 m² en 427 m².

LIGGING
Het winkelcentrum “Corio Center” is prominent gelegen in het kernwi... lees meer

CORIO CENTER HEERLEN

OBJECT
In het onder fraaie architectuur gerealiseerde winkelcentrum Coriocenter in hartje Heerlen mogen wij u fraaie winkelruimten te huur aanbieden. Metrages variëren tussen 64 m² en 427 m².

LIGGING
Het winkelcentrum “Corio Center” is prominent gelegen in het kernwinkelgebied van het Heerlense centrum. Het object is gelegen op A1 winkellocatie tussen de Saroleastraat en de Promenade en wordt verder omgeven door soortgelijke uitstekende winkelstand. De winkelstand in het Corio Center is zeer goed en divers. Van mode tot vers, van horeca tot dienstverlening, kortom het “Corio Center” voorziet in alle behoeften!
Het centrum van Heerlen is goed bereikbaar via de aansluiting op de autosnelweg A76 en de A79, alsmede de aansluiting op de Heerlense ringweg. Op korte afstand gelegen van bushaltes, het NS station Heerlen CS, de Bongerd en het gezellige horecagebied “Pancratiusplein”.
De komende jaren zullen de nieuwbouwontwikkeling het “Maankwartier” afgerond worden, welke de onderhavige locatie nog meer zal versterken door de verbinding/ aansluiting op elkaar.

Winkelunits:
Nog enkele winkelunits beschikbaar vanaf ca 64 tot en met ca 427 m2

HUURPRIJZEN
Vanaf € 110 - € 450 per m2 per jaar

Genoemde bedragen zijn exclusief B.T.W., voorschot servicekosten en voorschot promotiekosten.

PARKEREN
Direct aangrenzend aan het Corio Center bevindt zich een Q-Park parkeergarage, alsmede diverse parkeergarages in de directe omgeving.

PARKSTAD
Heerlen is gelegen in ‘Parkstad Limburg’, deze veelzijdige deels verstedelijkte regio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur. Samen met Nederland betreft het een ruim 800.000 inwoners tellend verzorgingsgebied.

In Parkstad werken 106.000 mensen bij bijna 15.000 bedrijven en instellingen. Speerpunten zijn nieuwe energie, toerisme/recreatie, zorg, financieel-administratieve dienstverlening en de ontwikkeling van een overall Retail centrum. Bovendien is de Retail sector goed voor een bestedingsoverschot in deze regio van bijna € 80 miljoen euro.
Parkstad beschikt over een sterk cluster aan bedrijven en instellingen in de financieel-administratieve sector.

Locatie

Contact opnemen