Team

Robbie  Kuipers

Robbie Kuipers

Partner

06 36 29 53 97

facebook linkedin

Robbie heeft een jarenlange ervaring in het vastgoed, zo heeft hij vanaf 2003 een drietal jaren als bedrijfsmakelaar gewerkt bij Ooms Makelaars te Rotterdam. Hiervoor had hij overigens al ervaring opgedaan in het vastgoed bij Meeus te Bergen op Zoom en de gemeente Bergen op Zoom

Robbie heeft verder onder andere zes jaar bij Van Herk Groep te Rotterdam gewerkt. Hij was hier verantwoordelijk voor de commerciële vastgoed portefeuille.

Van Herk Groep is de verzamelnaam voor de ondernemingen en vennootschappen van de Rotterdamse familie Van Herk. Van Herk Groep is opgericht door Aat van Herk (1951), waar hij veel van heeft mogen leren.

De vastgoedportefeuille van Van Herk Groep heeft een omvang van circa € 1,5 miljard en bestaat uit woningen, winkels, winkelcentra, grootschalige detail- handelsvestigingen, kantoren, bedrijfshallen en andere bedrijfsruimten. Het vastgoed is voornamelijk (circa 90%) gelegen in Nederland en een deel (circa 10%) in de VS en de nieuwe EU-landen.

Vervolgens is Robbie drie jaar als Head Asset Management Real Estate bij Renpart Vastgoed  te Den Haag, verantwoordelijk geweest voor de vastgoedportefeuille. 

Hij was verantwoordelijk voor het asset management, acquisitie alsmede dispositie van de vastgoedfondsen. Hij gaf hierbij tevens leiding aan het commerciële vastgoedteam bestaande uit asset managers met de benodigde back office.

Op interim basis is Robbie recentelijk nog betrokken geweest als Commercial Director Institutional bij Sectie5 te Amsterdam. Sectie5 verricht een compleet pakket van fonds- en vastgoedmanagement voor bijna 1 miljard aan beleggingsfondsen met investeringen in winkelcentra, supermarkten, kantoren, woningen, zorg vastgoed en logistieke complexen in Nederland.

Hij is getrouwd met die andere topper uit het team en heeft twee prachtige zoons Quinn & Matz. In zijn vrije tijd leest hij graag en sport hij te weinig.

 

 

 

 

 

 

Marieke  Kuipers

Marieke Kuipers

Partner

06 - 30 41 48 83

facebook linkedin

Marieke Kuipers is in 2004 afgestudeerd aan de Avans Hogeschool te Breda met als specialisatie International Business and Management.

Na haar afstuderen heeft zij zich hoofdzakelijk gespecialiseerd binnen de bancaire wereld. De eerste jaren heeft Marieke diverse commerciële functies bekleed binnen ABN AMRO, waarbij zij met name als adviseur heeft opgetreden. Vanuit de functie van Preferred Banker bij ABN AMRO heeft zij eind 2008 de stap gemaakt naar Van Lanschot Bankiers.

Binnen Van Lanschot Bankiers heeft Marieke zich met name gericht op het beleggingsadvies  vanuit de vestigingen Roosendaal, Breda en Goes.

Sinds 2015 is Marieke werkzaam in het vastgoed en sinds 2016 verbonden aan het huidige kantoor Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs

Marieke is verder gelukkig getrouwd met Robbie Kuipers en de trotse moeder van twee mooie zonen: Quinn & Matz. Zij tennist en leest graag en houdt vooral van leuke dingen doen met het gezin.

 

Sylvana  Eland

Sylvana Eland

Vastgoedadviseur Woning & Bedrijfshuisvesting (BOG)

06 - 30 08 52 88

facebook linkedin

Sylvana heeft privé haar roots liggen in Zevenbergen, maar woont momenteel lekker in Steenbergen.

Binnen Buuron & Kuipers houdt zij zich zowel bezig met woningen alsmede met bedrijfsmatig vastgoed.

In het verleden is zij werkzaam geweest bij Van Zessen Financiële Diensten (Dordrecht) en daar is eigenlijk door de contacten met Maarten makelaardij Drechtsteden haar interesse in de makelaardij ontstaan.

Door haar originele opleidingstraject in de pedagogie durven wij te zeggen dat Sylvana een commerciële maar sociale duizendpoot is.

U kan haar bij ons op kantoor treffen, misschien ergens sportend, maar de kans wordt groter als u op het terras kijkt met een glas wijn in de hand! Sylvana geniet immers van het leven en past daardoor perfect in ons team.

 

 

 

 

 

Jolanda  Buuron - Wolter

Jolanda Buuron - Wolter

Commercieel Binnendienstmedewerker / Spin in het web

085 - 020 13 90

facebook linkedin

Jolanda is onze spin in het web en zorgt er binnen het team voor dat alles op rolletjes loopt.

Deze Limburgse schone heeft energie te over en vindt het daarom ook nog erg leuk om haar droom te verwezenlijken en haar eigen B&B te runnen

B&B Chez Nous - direct link

 

Joyce  de Groot

Joyce de Groot

Commercieel Binnendienstmedewerker / Marketing Manager

0850201390

linkedin

Wij hebben te veel Steenbergenaren in ons team en daarom komt Joyce lekker uit Dinteloord.

Joyce runt bij ons de binnendienst en doet daarbij tevens alle leuke (Gerse) berichten op onze social media kanalen.

Zij geniet momenteel volop van het leven! Je kan haar treffen op de voetbal in Dinteloord, maar er vanuit gaande dat een geïnteresseerde jonge man dit zit te lezen. Dames zijn namelijk al lang afgehaakt.

Dan stellen wij voor in de weekenden te kijken in: Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Breda, Antwerpen, Maastricht ......

Maw succes met zoeken ;) 

 

 

Amber  van Dijk

Amber van Dijk

Commercieel Binnendienstmedewerker

085-0201390

linkedin

Jack   Buuron (voor altijd in ons hart)

Jack Buuron (voor altijd in ons hart)

Founding Partner / Makelaar Taxateur

085 - 020 13 90

Soms is er zoveel te voelen, maar zo weinig om te kunnen zeggen

 

Wij hebben helaas veel te vroeg afscheid moeten nemen van onze kanjer Jack Buuron.

Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw en tevens onze collega Jolanda, zijn dochter Develien, ouders, familie, vrienden, klanten, oud fietskameraden kortom een ieder wiens pad Jack in zijn leven heeft gekruist en wiens hart hij heeft geraakt.

Lieve Jack,

Wij hadden met name privé, maar natuurlijk ook zakelijk nog zoveel mooie momenten met je willen beleven en delen. Wij zullen je ongelofelijk missen, maar nooit vergeten.

Jack het ga je goed en wij hopen dat je daar de rust vind die je op ons altijd hebt uitgestraald.

Dikke kus van jouw team en natuurlijk een extra kus van onze jongens.

 

 

Wie  O Wie

Wie O Wie

Commercieel Binnendientsmedewerker / Internship / Stagiair / Duaalstudent

Interesse in een van bovenstaande functies?

Stuur je CV naar info@buuron-kuipers.nl