Team

Jack   Buuron

Jack Buuron

Founding Partner / Makelaar Taxateur

085 - 020 13 90

facebook linkedin

In 2007 begonnen met Buuron makelaardij en daarom te betitelen als founding partner van ons kantoor. In al die jaren heeft Jack er voor gezorgd dat het makelaarskantoor is uitgegroeid tot één van de grootste spelers op met name de West-Brabantse onroerend goed markt.

Jack heeft een passie voor wielrennen en geeft als kopman sturing aan het kantoor.

 

Marieke  Kuipers

Marieke Kuipers

Partner

06 - 30 41 48 83

facebook linkedin

Marieke Kuipers is in 2004 afgestudeerd aan de Avans Hogeschool te Breda met als specialisatie International Business and Management.

Na haar afstuderen heeft zij zich hoofdzakelijk gespecialiseerd binnen de bancaire wereld. De eerste jaren heeft Marieke diverse commerciële functies bekleed binnen ABN AMRO, waarbij zij met name als adviseur heeft opgetreden. Vanuit de functie van Preferred Banker bij ABN AMRO heeft zij eind 2008 de stap gemaakt naar Van Lanschot Bankiers.

Binnen Van Lanschot Bankiers heeft Marieke zich met name gericht op het beleggingsadvies  vanuit de vestigingen Roosendaal, Breda en Goes.

Sinds 2015 is Marieke werkzaam in het vastgoed en sinds 2016 verbonden aan het huidige kantoor Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs

Marieke is verder gelukkig getrouwd met Robbie Kuipers en de trotse moeder van twee mooie zonen: Quinn & Matz. Zij tennist en leest graag en houdt vooral van leuke dingen doen met het gezin.

 

Jolanda  Wolter

Jolanda Wolter

Commercieel Binnendienstmedewerker / Spin in het web

085 - 020 13 90

facebook linkedin

Jolanda is onze spin in het web en zorgt er binnen het team voor dat alles op rolletjes loopt.

Deze Limburgse schone heeft energie te over en vindt het daarom ook nog erg leuk om haar droom te verwezenlijken en haar eigen B&B te runnen

B&B Chez Nous - direct link

 

Robbie  Kuipers

Robbie Kuipers

Partner

06 36 29 53 97

facebook linkedin

Robbie heeft Management Economie en Recht gestudeerd, maar kwam reeds gedurende zijn studie in het vastgoed terecht.

Hij is begonnen als bedrijfmakelaar bij Ooms Makelaars (Rotterdam). Robbie heeft verder onder andere zes jaar als Senior Asset Manager Commercial Real Estate bij Van Herk Groep (Rotterdam) en drie jaar als Head Asset Management Real Estate bij Renpart Vastgoed (Den Haag) gewerkt.

Sinds 2017 werkt Robbie op interim basis als Commercial Director Institutional bij Sectie5
(Amsterdam).

Hij is getrouwd met die andere topper uit het team en heeft twee prachtige zoons Quinn & Matz. In zijn vrije tijd leest hij graag en sport hij te weinig.

 

 

 

Sylvana  Eland

Sylvana Eland

Commercieel Binnendienstmedewerker

085 - 020 13 90

facebook linkedin

 

 

Wie  O Wie

Wie O Wie

Commercieel Binnendientsmedewerker / Internship / Stagiair / Duaalstudent

Interesse in een van bovenstaande functies?

Stuur je CV naar info@buuron-kuipers.nl