Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Team

Robbie Kuipers

Partner @ Buuron & Kuipers Makelaars

06 36 29 53 97
robbie@buuron-kuipers.nl

Robbie heeft een jarenlange ervaring in het vastgoed, zo heeft hij vanaf 2003 een drietal jaren als bedrijfsmakelaar gewerkt bij Ooms Makelaars te Rotterdam. Hiervoor had hij overigens al ervaring opgedaan in het vastgoed bij Meeus te Bergen op Zoom en de gemeente Bergen op Zoom

Robbie heeft verder onder andere zes jaar bij Van Herk Groep te Rotterdam gewerkt. Hij was hier verantwoordelijk voor de commerciële vastgoed portefeuille.

Van Herk Groep is de verzamelnaam voor de ondernemingen en vennootschappen van de Rotterdamse familie Van Herk. Van Herk Groep is opgericht door Aat van Herk (1951), waar hij veel van heeft mogen leren.

De vastgoedportefeuille van Van Herk Groep heeft een omvang van circa € 1,5 miljard en bestaat uit woningen, winkels, winkelcentra, grootschalige detail- handelsvestigingen, kantoren, bedrijfshallen en andere bedrijfsruimten. Het vastgoed is voornamelijk (circa 90%) gelegen in Nederland en een deel (circa 10%) in de VS en de nieuwe EU-landen.

Vervolgens is Robbie drie jaar als Head Asset Management Real Estate bij Renpart Vastgoed  te Den Haag, verantwoordelijk geweest voor de vastgoedportefeuille.

Hij was verantwoordelijk voor het asset management, acquisitie alsmede dispositie van de vastgoedfondsen. Hij gaf hierbij tevens leiding aan het commerciële vastgoedteam bestaande uit asset managers met de benodigde back office.

Op interim basis is Robbie recentelijk nog betrokken geweest als Commercial Director Institutional bij Sectie5 te Amsterdam. Sectie5 verricht een compleet pakket van fonds- en vastgoedmanagement voor bijna 1 miljard aan beleggingsfondsen met investeringen in winkelcentra, supermarkten, kantoren, woningen, zorg vastgoed en logistieke complexen in Nederland.

Hij is getrouwd met die andere topper uit het team en heeft twee prachtige zoons Quinn & Matz. In zijn vrije tijd leest hij graag en sport hij te weinig.

Marieke Kuipers

Partner @ Buuron & Kuipers Makelaars

06 – 30 41 48 83
marieke@buuron-kuipers.nl

Marieke Kuipers is in 2004 afgestudeerd aan de Avans Hogeschool te Breda met als specialisatie International Business and Management.

Na haar afstuderen heeft zij zich hoofdzakelijk gespecialiseerd binnen de bancaire wereld. De eerste jaren heeft Marieke diverse commerciële functies bekleed binnen ABN AMRO, waarbij zij met name als adviseur heeft opgetreden. Vanuit de functie van Preferred Banker bij ABN AMRO heeft zij eind 2008 de stap gemaakt naar Van Lanschot Bankiers.

Binnen Van Lanschot Bankiers heeft Marieke zich met name gericht op het beleggingsadvies  vanuit de vestigingen Roosendaal, Breda en Goes.

Sinds 2015 is Marieke werkzaam in het vastgoed en sinds 2016 verbonden aan het huidige kantoor Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs

Marieke is verder gelukkig getrouwd met Robbie Kuipers en de trotse moeder van twee mooie zonen: Quinn & Matz. Zij tennist en leest graag en houdt vooral van leuke dingen doen met het gezin.

Joyce de Groot

Real Estate Consultant – Commercial & Residential Real Estate @ Buuron & Kuipers Makelaars

Vastgoedadviseur – afdelingen Bedrijfshuisvesting & Wonen

085 – 020 13 90
joyce@buuron-kuipers.nl

Amber van Dijk

Commercial Employee Back-Office – Interior Designer
@ Buuron & Kuipers Makelaars

085 – 020 13 90
info@buuron-kuipers.nl

Niels Kuipers

Commercial Employee Back-Office @ Buuron & Kuipers Makelaars

085 – 020 13 90
info@buuron-kuipers.nl

Chantal Verweij

Commercial Employee Back-Office @ Buuron & Kuipers Makelaars

085 – 020 13 90
info@buuron-kuipers.nl

Stefan Kuipers

Hypotheekadviseur – Financial Advisor Kuipers Hypotheken

085 – 020 13 90
06 -14 69 16 69
stefan@kuipershypotheken.nl

Buuron Kuipers - Wie O Wie

Wie O Wie

Makelaar (RMT) / Internship / Stagiair / Duaalstudent

Interesse in een van bovenstaande functies?

https://www.buuron-kuipers.nl/over-ons/vacatures/